Cum cumpar

Nimic mai simplu, tot ce aveti de facut este sa dati o comanda telefonica la unul din numerele: 0721.492.672 si/sau 0745.072.029. Un consultant va prelua comanda si in cel mai scurt timp produsul va fi livrat catre dumneavoastra. 

De altfel, se poate comanda si on-line prin email la: [email protected] sau prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii prin completarea datelor dvs in sectiunea « Vezi Cosul « . 

PROGRAM DE LUCRU : Luni-Vineri 10:30-20:00; Sambata 10:30-17:00

Produsele se vor expedia prin curier in aceeasi zi pentru comenzile efectuate pana in ora 16:00 sau in maxim 24 de ore (1 zi lucratoare) pentru comenzile de dupa ora 16:00, doar daca produsele dorite de dvs. se afla in stoc propriu. 

Produsele se pot livra in toata tara. Livrarea se face prin curier personal in Bucuresti si Ilfov, iar in restul tarii se face prin firma de curierat rapid partenera, plata fiind acceptata doar prin sistem ramburs (se plateste la ridicarea coletului). Avem parteneriat cu Sameday, fiind disponibile livrarea la adresa dorita sau cu ridicare din Easybox.

Costul suportat de dvs. este de doar 15 de lei per colet pentru livrare la Easybox si 20 de lei per colet pentru livrare la adresa dorita de client, indiferent de numarul de produse din colet!!! La cel putin 3 produse cumparate si comandate intr-un colet va oferim transport gratuit , insa doar in reteaua firmei de curierat! Daca va aflati in afara ariei de acoperire a firmei de curierat va vom comunica si daca sunteti de acord va vom informa cat anume este costul suplimentar perceput de firma de curierat pt. livrarea coletului catre dvs!

METODE DE PLATA

Produsele comandate se pot achita ramburs in momentul livrarii la adresa clientului de catre agentul firmei de curierat sau cu card bancar in cazul optiunii de livrare la Easybox .

In momentul in care intrati in posesia produselor, platiti contravaloarea acestora direct agentului/curierului care asigura livrarea:

  • Ramburs in Bucuresti si Ilfov – contravaloarea produselor se achita agentilor firmei de curierat care efectueaza livrarea. Suma achitata trebuie sa fie aceeasi cu valoarea mentionata pe factura.
  • Ramburs in tara – produsele se achita curierului care efectueaza livrarea.
  • Card bancar la Easybox – produsele se pot achita cu card bancar in momentul ridicarii coletului din Easybox.

La plata ramburs in tara, cumparatorul va achita: valoarea facturii comunicata si confirmata de agentul Hotscents.roTaxa de Ramburs este zero.