Cum cumpar

Nimic mai simplu, tot ce aveti de facut este sa dati o comanda telefonica la unul din numerele:0721.492.6720745.072.029 sau 0763.061.063 . Un consultant va prelua comanda si in cel mai scurt timp produsul va fi livrat catre dumneavoastra. 

De altfel, se poate comanda si on-line prin email la: [email protected] sau prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzi prin completarea datelor dvs in sectiunea « Vezi Cosul « . 

PROGRAM DE LUCRU : Luni-Vineri 10:00-20:00; Sambata 10:30-18:00

Produsele se vor expedia prin curier in aceeasi zi pentru comenzile date pana la ora 17:00 sau in maxim 24 de ore (1 zi lucratoare) pentru comenzile de dupa ora 17:00, doar daca produsele dorite de dvs. se afla in stoc propriu. 

Produsele se pot livra in toata tara. Livrarea se face prin curier personal in Bucuresti , iar in restul tarii se face prin firmele de curierat rapid partenere, plata fiind acceptata doar prin sistem ramburs (se plateste la ridicarea coletului). Avem parteneriat cu FanCourier si Sameday, asadar ne puteti spune daca aveti o preferinta anume intre cele 2 firme de curierat.

Costul suportat de dvs. este de doar 15 de lei per colet, indiferent de numarul de produse din colet!!! La cel putin 3 produse cumparate si comandate intr-un colet va oferim transport gratuit , insa doar in reteaua firmei de curierat! Daca va aflati in afara ariei de acoperire a firmei de curierat va vom comunica si daca sunteti de acord va vom informa cat anume este costul suplimentar perceput de firma de curierat pt. livrarea coletului catre dvs!
METODE DE PLATA

Produsele comandate se pot achita doar ramburs in momentul livrarii la adresa clientului .

In momentul in care intrati in posesia produselor, platiti contravaloarea acestora direct agentului/curierului care asigura livrarea:

  • Ramburs in Bucuresti – contravaloarea produselor se achita agentilor firmei de curierat care efectueaza livrarea. Suma achitata trebuie sa fie aceeasi cu valoarea mentionata pe factura.
  • Ramburs in tara – produsele se achita curierului care efectueaza livrarea.

La plata ramburs in tara, cumparatorul va achita: valoarea facturii comunicata si confirmata de agentul Hotscents.roTaxa de Ramburs este zero.