Retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Legislatia romana prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.” (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014).

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati orice produs de pe site ul nostru. Daca nu sunteti multumit de calitatea produselor cumparate, ne puteti contacta pentru returnare in termen de 14 zile si noi va vom inapoia contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile lucratoare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si nedesigilat, cu etichetele intact si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristisce de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de prêt rezultata din vanzarea produsului ca produs folosit sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art.2 lit.e.

Notificarea se va data si se va trimite, de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail, la adresa:  [email protected], in atentia administratorului magazinului virtual, sau prin posta la adresa: Pitesti, Arges, Str. Maior Ghe. Sontu, Nr. 11, bloc D1, Scara C, ap.16, cod postal 110043.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de catre client direct de la personalul nostru.