Livrare

Livram pe tot teritoriul Romaniei prin servicii de curierat rapid ( Sameday Courier ) sau curier personal, in functie de locatia dvs. Momentan nu efectuam livrari si onorari de comenzi in afara teritoriului Romaniei.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov, sau se poate face prin curier in punctele de livrare Easybox si va ajunge la dvs. in 24-48 de ore pentru o taxa de 15 lei/colet. Pentru restul tarii comanda se trimite prin curierat rapid ( Sameday Courier ) cu optiune de livrare la adresa selectata sau in unul din punctele Easybox.

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de aproximativ 24-48 de ore de la comanda, in functie de locatia aleasa pentru livrare, plata realizandu-se prin sistem ramburs la ridicarea coletului. 

Prin livrarea cu firma de curierat partenera costul suportat de dvs. pentru livrare este de doar 20 de lei per colet pentru livrarea la adresa selectata, indiferent de numarul de produse din colet si oriunde pe teritoriul Romaniei, iar pentru livrarea in punctele Easybox, 15 lei per colet.

La comenzi ce depasesc suma de 600 lei, livrarea este gratuita oriunde in tara.

Comanda va fi procesata in timpul programului de lucru afisat pe site de catre un agent de vanzari, care va verifica disponibilitatea stocului din comanda dupa care va va contacta pentru a valida comanda. Comenzile ce nu pot fi validate telefonic de catre operatorii nostri nu vor fi livrate.


Produsele comercializate de www.hotscents.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului iar in momentul livrarii-predarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal si certificat de autenticitate/garantie (acolo unde este cazul).

In cazul in care livrarea se va face prin agent propriu, cumparatorul este rugat sa verifice produsul si actele aferente acestuia in prezenta reprezentantului Hotscents.

Nu acceptati si nu platiti contravaloarea produsului in cazul in care observati ca s-a incercat deschiderea coletului. Coletele livrate de noi sunt intotdeauna sigilate cu banda adeziva . Prin aceste demersuri incercam sa protejam clientii nostri de eventualele fraude ce pot fi produse in timpul transportarii coletului.

Curierul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus fata de cele afisate la finalizarea comenzii, va rugam sa ne instiintati imediat laoricare din numerele de contact telefonic afisate pe website sau prin email la [email protected].

 

PROGRAM DE LUCRU :

Luni-Vineri 10:30 – 20:00

Sambata 10:30 – 17:00

Va multumim pentru alegerea facuta si va mai asteptam!