Livrare

Livram oriunde in Romania prin servicii de curierat rapid sau livare gratuita personala, in functie de locatia dvs. Momentan nu efectuam livrari si onorari de comenzi in afara teritoriului Romaniei.

Livrarea este gratuita in Bucuresti prin ridicarea produsului din punctele noastre de livrare gratuita, sau se poate face prin curier si va ajunge la dvs. la domiciliu in 24 de ore pentru o taxa de 10 lei/colet. Pentru restul tarii comanda se trimite prin curierat rapid, la alegerea clientului, sau la recomandarea noastra prin Cargus sau FanCourier. Prin serviciile de curierat rapid produsul ajunge la dumneavoastra in maxim 24 de ore din momentul comenzii, plata realizandu-se prin sistem ramburs la ridicarea coletului. 

Prin Cargus si FanCourier costul suportat de dvs. pentru livrare este de doar 15 de lei per colet, indiferent de numarul de produse din colet si doar in aria de acoperire a firmei de curierat!!! Daca va aflati in afara ariei de acoperire a firmei de curierat va vom comunica si daca sunteti de acord va vom informa care anume este costul suplimentar perceput de firma de curierat pt. livrarea coletului catre dvs! FanCourier este cea mai mare firma de curierat din Romania si are cea mai larga si dezvoltata retea de acoperire pentru livrare din Romania, de aceea noi ii recomandam pe ei! 

La cel putin 3 produse comandate sau la comenzi peste 600 ron, livrarea este gratuita oriunde in tara, numai prin Cargus sau FanCourier

( in reteaua curierului ) ! 


PROGRAM DE LUCRU :

Luni-Sambata 09:30 – 20:00

Duminica 12:00 – 16:00


Va multumim pentru alegerea facuta si va mai asteptam!